Είστε εδώ: Εφοπλιστής | Νέα | Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ ο Δημήτρης Απέργης 
Νέα
Διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΚΕ ο Δημήτρης Απέργης
30.07.25
Υπό τον νέο του ρόλο, και γνωρίζοντας καλά τα σχέδια και τη φιλοσοφία του Οργανισμού, ο κ. Απέργης συνεχίζει το εξαιρετικό έργο που άφησε ως παρακαταθήκη ο Σπύρος Ζερβόπουλος, με τον οποίο συνδέθηκαν έχοντας κοινό όραμα την πρόοδο του λιμανιού, σε μια περίοδο που η Κέρκυρα καταγράφει ιστορικά υψηλές επιδόσεις σε επιβατική κίνηση και κρουαζιέρα.
Η μετάβαση διασφαλίζει τη συνέχιση της στρατηγικής ανάπτυξης, της καινοτομίας και της προσήλωσης στη βιώσιμη λειτουργία του λιμανιού, με έμφαση στη βελτίωση των υποδομών και τη διαρκή στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Απέργης δήλωσε: «Μαζί με τα στελέχη και τους συνεργάτες του Οργανισμού, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα λιμάνι-πρότυπο, σύγχρονο και φιλικό προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας, που θα στηρίζει διαρκώς την τοπική οικονομία και κοινωνία».
|