printsend by mail

Είστε εδώ: Εφοπλιστής | Πάνος Γεωργόπουλος

Πάνος Γεωργόπουλος

Καταξιωμένος σεφ διεθνώς, με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία στον τουρισμό πολυτελείας, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας σε κρουαζιερόπλοια, ο κ. Πάνος Γεωργόπουλος ή chef Panos είναι ο άνθρωπος που πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε το στήσιμο των νέων θεματικών εστιατορίων στα νεότευκτα της MSC Cruises.

Έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες εταιρείες κρουαζιέρας, έχει θητεύσει δίπλα στους σεφ παγκοσμίου φήμης Ρόι Γιαμαγκούτσι και Μισέλ Ρου, έχει περάσει από ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια υψηλής γαστρονομίας στον κόσμο, έχει μαγειρέψει ακόμη και για τον γκουρού της γαλλικής κουζίνας Πολ Μποκίς, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ωστόσο, μένει απλός, αντιμετωπίζει κάθε επιβάτη ως προσωπικό καλεσμένο του, και εκτιμά ιδιαίτερα τη δουλειά των καθαριστών, καθώς αυτοί «μετρούν το σφυγμό της κουζίνας».

Σήμερα, σε μια από τις στάσεις του στη στεριά, έχει αναλάβει corporate executive chef στο πρότζεκτ «Mykonos Bistro» στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, που σημαίνει ότι υπήρξε υπεύθυνος από την αρχή για κτίρια, εγκαταστάσεις, κατασκευές και εξοπλισμό στα πέντε ελληνικά-μεσογειακά μπιστρό που ανοίγουν στην αραβική πόλη μέσα στο καλοκαίρι –τα πρώτα δύο, μάλιστα, τις επόμενες μέρες.

«Στόχος μου είναι να διαδώσω την ελληνική κουζίνα σε διεθνές επίπεδο, να την κάνω μόδα στην Αραβική Χερσόνησο άμεσα και μέχρι το 2020 σε όλη την Ασία!»

Διαβάστε τη συνέχεια στον «Ε» Ιουλίου…


Αρχική σελίδα | Γιατί Εφοπλιστής | Τρέχον τεύχος | Αρχείο τευχών | Συνεντεύξεις | Συνδρομές | Επικοινωνία